Mere end 30 års erfaring

Skræddersyede løsninger

Gratis opmåling & oprydning

Vi giver os god tid til alle

Vores historie

2001, en smuk sommerdag i Juli, på vej til Møns klint som turister, kører vi ned ad Sparresmindevej, for at nyde de gule marker – holder ind til siden og stopper op – bliver enige om at hvis vi en dag skulle flytte på landet kunne det godt være et sted som her.

Vi starter bilen igen og ser tilfældigvis at nr. 11 er til salg.

Tidens Design's have

Den dag kom vi ikke til Møns Klint, men en uges tid senere havde vi købt det lille husmandssted.

Butikken i Stege

De næste 5 år gik med at total renovere og sætte det hele i stand, og den 30 Oktober 2006, Kørte vi fra Solrød Strand for sidste gang for at flytte permanent til dejlige Møn.

Det har vi aldrig fortrudt.

Vi sagde vores job op, og startede med vores Gardinbus i 2008. Senere kom Gardinbutikken til, og ud over Gardinløsninger kan vi også tilbyde Tæppeløsninger.

Vi er omgivet af smuk natur og nyder det hver eneste dag, og vi inviterer gerne kunder med på en tur rundt i vores have, og er du heldig, kan du møde vores dejlige katte og høns.

Det meste af året sker der noget på Sparresmindevej. F.eks fra September til November, bugner vores frugttræer - især æblerne er det store hit, men også blommer og pærer, nyder vi og vores kunder godt af – og ved vi det i forvejen, er man velkommen til at komme og plukke for en lille skilling til kagekassen – husk poser 😊.

I December og Januar er vores gårdsplads smukt pyntet med julelys og nisser.

En lille vejbod har vi også stablet på benene, og året rundt kommer der nye ting til – og ligesom vejret, forandre den lille vejbod sig året igennem.

Vi håber at du er blevet inspireret af vores lille historie, og måske starte et nyt, fredeligt og roligt

liv her på Møn.

Vi glæder os til at møde Dig på Vores sted

Hos Tidens Design er kvalitet en livsstil.
​Derfor er vores produkter og leverandører i topkvalitet.

Hos Tidens design ApS vil du opleve at vi har valgt kvalitetsbeviste leverandører der udelukkende producerer eller skræddersyr alt til dine vinduer. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, og er et sikkert valg.

Om Tidens Design

​Hos Tidens design ApS samarbejder vi med kvalitetsbevidste leverandører, som producerer eller skræddersyer alt til dine vinduer.

Vi har mere end 30 års erfaring i at montere gardiner af alle typer, korrekt efter leverandørernes anvisninger.

Kontakt kundeservice:

55 81 17 81

Tirsdag - fredag: 12.00 - 17.00

Lørdag: 09.00 - 12.00

Sparresmindevej 11

4780 Stege

Finder du ikke det du leder efter, kan du skrive til mail@tidens-design​.dk.