Mere end 30 års erfaring

Skræddersyede løsninger

Gratis opmåling & oprydning

Vi giver os god tid til alle

Velux

Her kan du se og læse lidt om Velux gardiner som giver den bedste komfort for regulering af lysindfald, varmereflex, isolering mod kulde indfald og udsmykning af Dit Velux vindue. Du kan opleve alle farve mulighederne i vores Gardinbutik eller ringe vores Gardinbus hjem til Dig.

Vi giver Dig gode råd og vejledning og pris på levering og montering af den nye gardinløsning. ​​

Mange tror, at man skal vælge en mørk farve for at holde det naturlige lys ude af soveværelset. Det er slet ikke nødvendigt. Med Colour by You kan du vælge lige præcis den farve, der matcher eller spiller op til sengegavlen, tæppet, rummets øvrige gardiner eller den plakat, du har hængende på væggen

​At mørklægge soveværelset er en lys idé, hvis din nattesøvn skal være god.

Du ved det sikkert godt! Søvn er lige så vigtig for dit velvære som kost og motion, og eksperter anbefaler, at du sover omkring en tredjedel af dit liv. At få en god nats søvn kræver dog mere end blot at lukke øjnene. Udefrakommende faktorer som lys, støj og lugt er med til at afgøre, om du vågner frisk og veludhvilet eller træt og klatøjet.

Særligt i sommerhalvåret udfordres du af de lange, lyse aftener og den tidlige morgensol. Sørger du for at mørklægge soveværelset, frigøres der større mængder af søvnhormonet melatonin i din krop, og det hjælper dig med at opretholde døgnrytmen. Det holder dig populært sagt frisk om dagen og gør dig træt om natten. Men selvom mørklægningsgardiner har en praktisk funktion, så kan de sagtens tilføje noget til din indretning af soveværelset:

Ring efter vores gardinbus
Tlf. nr. 55 81 17 81​

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon
55 81 17 81, eller i formularen herunder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos Tidens Design er kvalitet en livsstil.
​Derfor er vores produkter og leverandører i topkvalitet.

Hos Tidens design ApS vil du opleve at vi har valgt kvalitetsbeviste leverandører der udelukkende producerer eller skræddersyr alt til dine vinduer. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, og er et sikkert valg.

Om Tidens Design

​Hos Tidens design ApS samarbejder vi med kvalitetsbevidste leverandører, som producerer eller skræddersyer alt til dine vinduer.

Vi har mere end 30 års erfaring i at montere gardiner af alle typer, korrekt efter leverandørernes anvisninger.

Kontakt kundeservice:

55 81 17 81

Tirsdag - fredag: 12.00 - 17.00

Lørdag: 09.00 - 12.00

Sparresmindevej 11

4780 Stege

Finder du ikke det du leder efter, kan du skrive til mail@tidens-design​.dk.