Velux

Her kan du se og læse lidt om Velux gardiner som giver den bedste komfort for regulering af lysindfald, varmereflex, isolering mod kulde indfald og udsmykning af Dit Velux vindue. Du kan opleve alle farve mulighederne i vores Gardinbutik eller ringe vores Gardinbus hjem til Dig.

Vi giver Dig gode råd og vejledning og pris på levering og montering af den nye gardinløsning. ​​

Mange tror, at man skal vælge en mørk farve for at holde det naturlige lys ude af soveværelset. Det er slet ikke nødvendigt. Med Colour by You kan du vælge lige præcis den farve, der matcher eller spiller op til sengegavlen, tæppet, rummets øvrige gardiner eller den plakat, du har hængende på væggen

​At mørklægge soveværelset er en lys idé, hvis din nattesøvn skal være god.

Du ved det sikkert godt! Søvn er lige så vigtig for dit velvære som kost og motion, og eksperter anbefaler, at du sover omkring en tredjedel af dit liv. At få en god nats søvn kræver dog mere end blot at lukke øjnene. Udefrakommende faktorer som lys, støj og lugt er med til at afgøre, om du vågner frisk og veludhvilet eller træt og klatøjet.

Særligt i sommerhalvåret udfordres du af de lange, lyse aftener og den tidlige morgensol. Sørger du for at mørklægge soveværelset, frigøres der større mængder af søvnhormonet melatonin i din krop, og det hjælper dig med at opretholde døgnrytmen. Det holder dig populært sagt frisk om dagen og gør dig træt om natten. Men selvom mørklægningsgardiner har en praktisk funktion, så kan de sagtens tilføje noget til din indretning af soveværelset:

Ring efter vores gardinbus
Tlf. nr. 55 81 17 81​

Har vi fanget din interesse?

Hos Tidens Design er kvalitet en livsstil!

​Hos Tidens design ApS vil du opleve at vi har valgt kvalitetsbeviste leverandører ​der udelukkende producerer eller skræddersyr alt til dine vinduer.

 
​Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, og er et sikkert valg.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 55 81 17 81
​eller skriv en mail til mail@tidens-design​.dk.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

Indsæt mail her

Tidens Design ApS

CVR: 30907280

Sparresmindevej 11, 4780 Stege

Klik her for rutevejledning

Åbningstider:
​Butiksåbningstider (tirsdag - fredag): 12:00 - 17:00​Butiksåbningstider (lørdag): 9:00 - 12:00

Telefontider: 8:00 - 17:00

Tidens Design ApS

Hos Tidens design ApS samarbejder vi med kvalitetsbevidste leverandører, som producerer eller skræddersyer alt til dine vinduer.

Vi har mere end 30 års erfaring i at montere gardiner af alle typer, korrekt efter leverandørernes anvisninger.

Vurderet 4,5 ud af 5 baseret på 231 bedømmelser på Facebook.