​Gardiner og stænger

Hos Tidens Design ApS er syning af gardiner et højt respekteret håndværk. Gardinernes evne til at skabe hygge og indramme vinduerne smukt på, sættes der stor fokus på i vores moderne tider. Valget af symetode er med til at give gardinerne sit individuelle udtryk.

Design-læg​

​De fastsyede Design-læg sikrer at gardinerne hænger med elegante dybe folder. Design-læg’s imponerende måde at få gardinerne til at hænge på, ser man specielt når gardinerne trækkes sammen. De flotte dybe folder giver nu gardinet den smukkeste måde at præsentere sig på.

Når gardinerne skal vaskes og ophænges igen, oplever man hvor stor en hjælp Design-læg er. En let tilretning af stoffet med hånden og de fastsyede Design-læg er nu tilbage i deres flotte folder.​

​Kovserringe​

​De store kovserringe i gardinernes top, giver en flot overgang til den nye gardinstang. Kovserringe er et godt valg når gardinerne udelukkende skal bruges som pyntelængde eller f.eks. til cafégardiner.

R-bånd​

​De smalle og bredde R-bånd giver gardinerne det let rustikrynket udseende. Tidens Design ApS benytter en hægte-teknik som får de færdigsyede gardiner til at hænge på stoffets naturlige måde.

En verden af gardinstænger​

​Valg af gardinstang, design og farve kan spænde lige fra den sikre klassiske gardinstang til de nye spændende stænger i børstetstål.

Ved gardinløsninger som anvendes til træk-for gardiner, er det vigtigt at vælge en stangtype hvor glideevnen er optimal.

Rart at vide​

​Valg af nye gardiner bør altid foregå i det rum hvor de skal hænge. Stofstruktur, farvenuance og mønstre kan tage sig meget forskelligt ud fra rum til rum. Lysindfald, væggenes farver, møbler og andre individuelle detaljer er vigtige elementer for at finde den rigtige løsning.

Rådgivning​

​Tidens Design ApS hjælper dig med at finde den rigtige løsning. Vores rådgivning og mere end 30 års erfaring indenfor gardiner kan hjælpe dig til, at dine rums forskellige detaljer og nye gardiner finder flot sammen.

Ring efter vores gardinbus
Tlf. nr. 55 81 17 81​

Har vi fanget din interesse?

Hos Tidens Design er kvalitet en livsstil!

​Hos Tidens design ApS vil du opleve at vi har valgt kvalitetsbeviste leverandører ​der udelukkende producerer eller skræddersyr alt til dine vinduer.

 
​Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, og er et sikkert valg.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 55 81 17 81
​eller skriv en mail til mail@tidens-design​.dk.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

Indsæt mail her

Tidens Design ApS

CVR: 30907280

Sparresmindevej 11, 4780 Stege

Klik her for rutevejledning

Åbningstider:
​Butiksåbningstider (tirsdag - fredag): 12:00 - 17:00​Butiksåbningstider (lørdag): 9:00 - 12:00

Telefontider: 8:00 - 17:00

Tidens Design ApS

Hos Tidens design ApS samarbejder vi med kvalitetsbevidste leverandører, som producerer eller skræddersyer alt til dine vinduer.

Vi har mere end 30 års erfaring i at montere gardiner af alle typer, korrekt efter leverandørernes anvisninger.

Vurderet 4,5 ud af 5 baseret på 231 bedømmelser på Facebook.