Mere end 30 års erfaring

Skræddersyede løsninger

Gratis opmåling & oprydning

Vi giver os god tid til alle

Design selv tæpper

Drømmer du om at designe dit helt eget tæppe så det passer præcist til dit hjem i størrelse, farve og form?

Løse tæpper er et væsentligt element i boligindretningen. Du kan bruge tæpperne til alt lige fra at skabe rum og forny udtrykket til at skabe atmosfære og forbedre akustikken. Kort sagt; indretningsmulighederne er mange med løse tæpper.

Du kan for eksempel indrette og afgrænse et børnehjørne i stuen med et løst tæppe eller give sofahjørnet et nyt look med et flot mønstret tæppe. Eller du kan skabe en hyggelig stemning i spisestuen eller forbedre akustikken i multirummet med bløde tekstiler. En af de store fordele ved løse tæpper er desuden, at du nemt kan vende, dreje og flytte dem, hvis du trænger til fornyelse. Og uanset om du søger et tæppe med et mønster, et langhåret tæppe eller et ensfarvet tæppe, så er der nærmest uendelige muligheder.

Ring efter vores gardinbus
Tlf. nr. 55 81 17 81​

Hos Tidens Design er kvalitet en livsstil.
​Derfor er vores produkter og leverandører i topkvalitet.

Hos Tidens design ApS vil du opleve at vi har valgt kvalitetsbeviste leverandører der udelukkende producerer eller skræddersyr alt til dine vinduer. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, og er et sikkert valg.

Om Tidens Design

​Hos Tidens design ApS samarbejder vi med kvalitetsbevidste leverandører, som producerer eller skræddersyer alt til dine vinduer.

Vi har mere end 30 års erfaring i at montere gardiner af alle typer, korrekt efter leverandørernes anvisninger.

Kontakt kundeservice:

55 81 17 81

Tirsdag - fredag: 12.00 - 17.00

Lørdag: 09.00 - 12.00

Sparresmindevej 11

4780 Stege

Finder du ikke det du leder efter, kan du skrive til mail@tidens-design​.dk.