Rullegardiner efter mål​

Rullegardiner går aldrig af mode. Rullegardinet er en moderne klassiker, der både er praktisk og stilfuld på samme tid. Rullegardiner kan regulere lysindfaldet i din stue, mørklægge dit soveværelse og fungere som en del af rummets udsmykning.

Den bedste og flotteste løsning får du med rullegardiner efter mål. Hos Tidens design ApS skræddersyr vi dine rullegardiner efter mål, så de passer perfekt til dine vinduer eller døre.​

Der findes desværre ingen standarder for vindues- eller dørmål, og det kan godt betale sig, at lade en professionel fagmand stå for opmåling og montering af rullegardiner i specialmål. Det kan være et stort arbejde, at foretage monteringen selv, og måler du forkert, bliver det en bekostelig affære, når du skal have fremstillet nogle nye.

Med rullegardiner efter mål får du en gardinløsning, der er tilpasset din bolig og samtidig matcher de indretningsmæssige forhold i dit hjem. Rullegardinerne kan udformes så de passer præcist til dine ønsker og behov.​

Rullegardiner efter mål – med et utal af valgmuligheder

Rullegardiner efter mål fås med forskellige nedtræk, fx fjedertræk, kædetræk og motor. Så du kan få lige den betjeningsmodel, der passer dig. Samtidig fås rullegardiner i forskellige materialer, fra de lette og luftige stoffer til de kraftige og tunge.

Rullegardiner fås naturligvis også i en lang række forskellige slags farver, mønstre og nuancer. Det mest populære er fortsat det enkle, hvide rullegardin, men sorte gardiner og gardiner med striber er ved at vinde indpas, særligt som mørklægningsgardiner.

Hos Tidens design ApS har vi et stort og spændende udvalg af forskelligartede stoffer og designs, du kan vælge til dit rullegardin. Vi har dem med de klassiske, tidsløse farver og mønstre, og dem med de moderne og trendy farver og strukturer. Vi har stoffer i lyse og neutrale farver, og stoffer i mørke eller iøjnefaldende farver. Vi har stoffer med blomster eller striber og stoffer i pastel og pangfarver.

Kort sagt, har vi noget for enhver smag, så kig forbi vores butik

eller bestil et besøg af vores gardinbus, og få en smagsprøve på vores brede kollektion.​​

Giv dine vinduer nyt liv med rullegardiner efter mål

Rullegardiner efter mål kan fremstilles til alle vinduesmål, og kan give nyt liv til vinduet og rummet det sidder i. Med måltilpassede gardiner kan du sætte dit eget præg på dine vinduer, og lade de dekorative rullegardiner skabe et stilfuldt udtryk i din bolig.

Lad os stå for opmåling og montering af dine rullegardiner. Som professionel gardinmontør kan vi give dig den rette vejledning i valg af nedtræk, stoffer, mønstre og farver. Kombinationsmulighederne er mange, når det kommer til rullegardiner efter mål, og vi har det fornødne overblik der gør, at vi kan give dig den optimale rådgivning i forhold til lysindfald, kvalitet og pris.

Vi deler også gerne vores erfaringer om, hvordan gardinerne kan bruges som udsmykning, der matcher dine vinduer, møbler og øvrige interiør.

Ring efter vores gardinbus
Tlf. nr. 55 81 17 81​

Har vi fanget din interesse?

Hos Tidens Design er kvalitet en livsstil!

​Hos Tidens design ApS vil du opleve at vi har valgt kvalitetsbeviste leverandører ​der udelukkende producerer eller skræddersyr alt til dine vinduer.

 
​Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, og er et sikkert valg.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 55 81 17 81
​eller skriv en mail til mail@tidens-design​.dk.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

Indsæt mail her

Tidens Design ApS

CVR: 30907280

Sparresmindevej 11, 4780 Stege

Klik her for rutevejledning

Åbningstider:
​Butiksåbningstider (tirsdag - fredag): 12:00 - 17:00​Butiksåbningstider (lørdag): 9:00 - 12:00

Telefontider: 8:00 - 17:00

Tidens Design ApS

Hos Tidens design ApS samarbejder vi med kvalitetsbevidste leverandører, som producerer eller skræddersyer alt til dine vinduer.

Vi har mere end 30 års erfaring i at montere gardiner af alle typer, korrekt efter leverandørernes anvisninger.

Vurderet 4,5 ud af 5 baseret på 231 bedømmelser på Facebook.