telelfon​   55 81 17 81

Gardinbus – få besøg af vores gardinbus hjemme hos dig

Skal du have ny gardiner? Så bestil et besøg af vores gardinbus. Gardinbussen er vores rullende gardinforretning, der kommer hjem til dig med et stort sortiment af forskellige gardiner og gardinstoffer. Vores gardinbus er et sandt showrum på hjul, fyldt med gardinprøver i alle mulige kvaliteter, designs, mønstre, farver og faconer.

Du er altid velkommen til, at komme forbi vores butik og se vores udvalg, eller låne gardinprøver med hjem. Men det kan være svært at vælge, når man står i butikken, og hvorfor slæbe sig en pukkel til, når du kan få besøg af vores gardinbutik hjemme i stuen?

Med et besøg af vores gardinbus, kan du i ro og mag sidde derhjemme og udvælge de løsninger, der passer dig. Du har mulighed for at se, hvordan forskellige stoffer, mønstre og farver tager sig ud direkte ved vinduet, og hvordan det matcher dit øvrige interiør.​

En gardinbus er fuld af fordele

​Et besøg af vores gardinbus er den nemmeste og hurtigste vej til nye gardiner, og giver dig alle fordelene. Bussen har vareprøver med langt på de fleste typer af gardiner og afskærmninger, lige fra almindelige stofgardiner og mørklægningsgardiner, til markise-modeller og elegante løsninger til solafskærmning vinduer. Vi har også smarte løsninger mod sommerens insekter med insektnet til vinduer.

Vi måler op for dig hjemme i stuen, når vi kommer på besøg med gardinbussen. Der findes mange forskellige slags vinduer, og desværre ingen standardmål. Derfor kan du trygt overlade opmålingen til os. Vi opmåler helt præcist, og har ansvaret for opmålingen, med fuld garanti. Derved er du sikret mod dyre fejl, der kan ske, når du selv bruger målebåndet.

Vi kommer med forbi med vores gardinbus, når det passer dig. Også efter arbejdstid. Vi kører på det meste af Sydsjælland, Lolland-Falster og Møn. Sammen med gardinbussen kommer en faguddannet konsulent med mere end 20 års erfaring i gardinbranchen. Han giver dig kompetent faglig rådgivning og vejledning om, hvilke løsninger der passer bedst til det enkelte rum og vindue. Han hjælper dig hele vejen, så du er sikker på at få et flot resultat, der opfylder dine ønsker.​

Bestil besøg af vores gardinbus​

Bestil besøg af vores gardinbus på telefonnummer 55 81 17 81. Besøget er naturligvis ganske gratis. Vi tager mål med det samme og giver dig et uforpligtende tilbud på dit nye gardin. Vi sætter også gerne gardinet op for dig, og giver dig ligeledes et tilbud på dét.

Ring til og bestil en tid allerede i dag. Vi glæder os til at komme på besøg hos dig med vores gardinbus.

Gardinbutikken​

Tidens Design ApS

Sparresmindevej 11, 4780 Stege​

Åbningstider​

Tirs - fredag kl.​

Lørdag kl.

​12 - 17.00

09 - 12.00

© Tidens Design ApS | ALL Rights Reserved

​​