telelfon​   55 81 17 81

Syning på dansk systue​

twitter-logolinked g+29

Solgardin med Ausbrenner effekt​

Tidens Design ApS har udvalgt en dansk systue som udfører en høj og håndværksmæssig kvalitetssyning. Systuen kan udføre alle de moderne og klassiske symetoder som kræves i dag.

Syning med R-bånd​

Smalt bånd​

Bredt bånd

R- bånd kan udføres med smalt- eller bredt bånd. Disse båndtyper giver gardinerne en let rynkning og tilgodeser stoffets eget naturlige fald.

Syning af Design-læg

Design-læg

Design-læg foldes og fastsyes i gardinernes top. Symetoden giver gardinerne flotte dybe folder fra toppen og hele vejen ned af stoffet. Denne symetode er et godt valg til gardiner som skal bruges til at trække for vinduerne.

Design-læg gør at gardinerne hele tiden forbliver i sine smukke folder. Når gardinerne skal vaskes og ophænges igen, oplever man hvor stor en hjælp Design-læg er. En let til-retning ned af stoffet med hånden og de fastsyede Design-læg er nu tilbage i deres flotte folder - nemmere kan det ikke blive !

Syning og montering af Kovserringe

Kovseringe

Kovserringe slåes i gardinernes top. De store kauserringe i gardinerne, er med til at give en flot overgang til den valgte gardinstang. Denne symetode er velegnet til gardiner som vælges til pyntelængder og f.eks. cafégardiner.

Draperinger

Draperinger er et af de største håndværk indenfor gardiner. Skabeloner af buerne og de skrå faner udarbejdes først. Herefter tilskæres stoffet og draperes i de flotte buer, hvorefter de fastsyes på velcrobånd.

Velcrobåndet gør det let at påmontere den færdig drapering og er også en stor fordel når drapering skal nedtages til vask. Drapering forbliver i sin fastsyet facon under vask og er derfor let at påmontere igen - sådan !

Wiener-læg

Wiener-læg er den mest anvendte symetode til Stores og Blomsterstores. Syning af Wiener-læg får Stores til at hænge i flotte ensartet folder. Når Stores & Blomsterstores skal vaskes og ophænges igen, oplever man hvor stor en hjælp

Wiener-læg er. En let til-retning ned af Stores med hånden og de fastsyet Wiener-læg er nu tilbage i deres smukke folder - glæd dig til næste vask af Stores !

Rart at vide

Pyntepuder

Banduex

Tidens Design ApS kan hjælpe med mange forskellige syopgaver f.eks. pyntepuder, stilkapper, banduex til at sætte omkring gardiner, sengetæpper, duge og …..ja, kom med din opgave til os.

Gardinbutikken​

Tidens Design ApS

Sparresmindevej 11, 4780 Stege​

Åbningstider​

Tirs - fredag kl.​

Lørdag kl.

​12 - 17.00

09 - 12.00

© Tidens Design ApS | ALL Rights Reserved

​​